Lansering av ny hemsida & digital hyreskö

Vännäs Fastigheter AB bygger en ny och modernare hemsida med en digital bostadshyreskö.

Vi har skapat en tillgängligare webbplats med ett förbättrat digitalt stöd så att det ska bli lättare för Dig som hyresgäst att komma i kontakt med oss. På vår nya hemsida kan Du hädanefter utföra fler ärenden digitalt än tidigare. Exempelvis kan Du anmäla intresse på lediga lägenheter, logga in och kontrollera uppgifter kring ditt hyresavtal eller kontrollera dina hyresbetalningar mm.

Många av våra hyresgäster surfar in på vår hemsida från en mobil enhet. Utifrån det perspektivet har vi skapat en hemsida som automatiskt anpassar sig till den aktuella enheten som Du använder oavsett om det är en surfplatta, mobil eller en stationär dator.

Bostadskö
Tillsammans med vår nya hemsida har vi även lanserat en digital bostadskö. För att gå med i hyreskön registrerar Du dig här. Från att Du är registrerad får Du nya hyresköpoäng för varje påbörjad dag. För att Du som bostadssökande ska behålla intjänade hyresköpoäng krävs det att Du är aktiv. För att anses som aktiv har vi ett minimikrav på att Du som bostadssökande minst har loggat in var sjätte månad. Har du inte varit aktiv förlorar Du dina intjänade hyresköpoäng.

Den bostadssökande som dels anmält intresse för en lägenhet och dels har flest hyresköpoäng blir erbjuden lägenheten förutsatt att den bostadssökande uppfyller våra övriga uthyrningskrav.

Områdesnyheter
När Du är inloggad på ”Mina Sidor” kommer Du att se riktade nyheter som gäller för Ditt område/fastighet.

Bra att veta
Under fliken bra att veta har vi skapat en mer komplett informationsbank med information om betalning, ordningsregler, blanketter osv.

Felanmälan
Felanmälan via hemsidan genom ”Mina sidor” lanseras till hösten. Tillsvidare går det bra att ringa vårt felanmälningsnummer 0935 -140 14 som är bemannat dygnet runt.